Wie in de MR

De MR stelt zich aan u voor:

Vanaf 1985 heeft iedere school een medezeggenschapsraad, die is samengesteld uit een vertegenwoordiging van personeel en ouders. De medezeggenschapsraad beslist mee over de beleidszaken van de school. Voor de medezeggenschapsraad worden, indien nodig, aan het einde van het schooljaar verkiezingen gehouden.

 Onze mr bestaat uit 4 leden vanuit de ouders en 4 leden vanuit het personeel.

 

In 2023/2024 bestaat de MR uit de volgende personen


Mijn naam is Kim van Kleef. Ik ben samenwonend met Bram en onze dochter Lisa van 6 jaar. Ik werk sinds 2002 op De Brakken en ben in 2014 lid geworden van de MR. 

Ik vind het belangrijk om samen met het team en ouders te praten over ons schoolbeleid. We bespreken zaken die er echt toe doen, zoals de kwaliteit van ons onderwijs, de veiligheid, het pestprotocol, de gezonde school en nog meer onderwerpen. 

Ik hoop nog lang op deze manier een bijdrage te mogen leveren aan het onderwijs.

   

Mijn naam is Max Dekkers en ik werk sinds schooljaar 2022/2023 op de Brakken, vanaf aankomend schooljaar ben ik lid van de MR.

In de MR wil ik graag een frisse blik werpen op de onderwerpen die daar aan bod komen. Daarnaast vind ik het leuk en fijn om mee na te denken over de kwaliteit in het onderwijs en dit doe ik graag in een prettig en positief gesprek.

Samen met ouders en collega’s wil ik dan ook graag in gesprek gaan om te praten over de belangrijke zaken rondom de ontwikkeling van onze leerlingen én de bijdrage die wij daarvoor kunnen leveren. 

Op die manier hoop ik een waardevolle bijdragen te kunnen leveren, als lid van de MR

   
Mijn naam is Esther in t Veld. Ik ben 23 jaar werkzaam in het onderwijs. Van die 23 jaar onderwijs, werk ik inmiddels 3 jaar op de Brakken. Ik vind het belangrijk om mee te kunnen denken, als leerkracht, bij het onderwijs op onze school. Ik wil haar graag een positief-kritische bijdrage aan leveren. Ik vind het belangrijk hier samen met collega’s en ouders over na te denken en praten.
   

Beste ouders/verzorgers,

Met veel enthousiasme mag ik vanaf volgend schooljaar gaan deelnemen aan de personeel-MR. Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Petra Manniën, ik woon samen met mijn man Bart en onze twee dochters Lieke (18) en Sterre (14) in Rijen. Ik ben graag onder de mensen. Ik doe daarom vrijwilligerswerk bij de scouting en geef zwemles bij de Flippers. Lieke en Sterre hebben ook op de Brakken gezeten. In die tijd heb ik 6 jaar als ouder in de MR gezeten. Nu vind ik het ook heel leuk om de MR eens van de andere kant te zien.

Ik werk vanaf 2020 met veel plezier als onderwijsassistent op de Brakken. Daarvoor heb ik 20 jaar bij Kinderopvang O-die kids gewerkt. Daar was ik altijd in de weer met allerlei (pedagogisch) beleidsplannen, protocollen, ontruimingsplannen etc. Ook was ik veel bezig met de communicatie met ouders en de oudervereniging. Ik heb al wat ervaring met wat er allemaal bij de MR komt kijken. Nu mijn jongste dochter op de middelbare school zit, ben ik ook daar lid van de MR.

Ik lees me altijd zo goed mogelijk in, zodat ik op de hoogte ben van allerlei (vernieuwde) plannen. Het lijkt me erg fijn om samen met de ouders en P-MR op een positieve manier mee te denken met de diverse schoolzaken.

   

Ik ben Elke Franken, getrouwd met Joost Franken. Wij hebben 3 kinderen: Evi, Joep en Pim. 


Ik werk als leraarondersteuner op Bassischool de Vijf Eiken. In de MR wil ik graag meedenken over de
verschillende onderwerpen die aan bod komen. Zowel met de ogen als ouder, als met de ogen als
onderwijsprofessional. Ik hoop dat ik zo een nuttige bijdrage kan leveren aan deze MR.

   

Bedankt voor jullie stemmen!

Vanaf volgend schooljaar mag ik plaatsnemen in de MR. Voor degenen die zich het stemformulier niet meer helemaal voor de geest kunnen halen;): ik ben Marjolein Kronenberg - van de Beek. Mama van Oliver die nu nog in groep 3 zit. Samen met zijn papa Jimi wonen we in Rijen, vlakbij De Brakken.

Ik werk in Tilburg bij een makelaar en in mijn vrije tijd ga ik graag met Oliver en Jimi op pad, lees ik graag en ben ik een fanatiek sportvolger. Ik heb er veel zin in en hoop namens alle ouders in de MR mijn bijdrage te kunnen leveren aan een mooie, leerzame, fijne en veilige schooltijd voor alle kinderen op De Brakken.

Ideeën, vragen, opmerkingen? Laat het mij/ons weten! (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)'

Groetjes Marjolein

Hallo,

Ik ben Sebastiaan Gulickx, 39 jaar en woonachtig in Rijen. Mijn zoon Ruben zit in klas 1/2B.

Ik wil als nieuw MR lid, met frisse blik, de onderwerpen die met school te maken hebben graag bespreken, positief bekritiseren en waar nodig verbeterpunten voorleggen. In mijn huidige werk als cost engineer en contract management doorloop ik documenten en vraagstukken om vervolgens samen met de klant tot een mooie samenwerking te komen waarin beide partijen content zullen zijn.

Ik zie daarom genoeg raakvlakken met deze MR functie. Uiteindelijk moeten er oplossingen gevonden worden die voor alle partijen positief zijn, een stap vooruit is en goed uitvoerbaar zijn. Ik ga deze periode van drie jaar vol vertrouwen tegemoet. Schroom niet om bij vragen of opmerkingen mij aan te spreken.

Hallo allemaal,

Wat fijn dat ik de komende jaren in de MR mag plaatsnemen en samen met de andere vertegenwoordigers van alle ouders iets mag betekenen voor het schoolbeleid.

Even kort iets over mezelf: ik ben 47 jaar, vader van twee zoons op de Brakken en woon aan de Bongelakker. Ik werk in de verkeers- en mobiliteitswereld, en hou me nu vooral bezig met verkeersveiligheid, fiets en openbaar vervoer. Dat doe ik via een detacheringsbureau, momenteel werk ik voor de gemeente Westland in Naaldwijk. Ik heb lang en met veel plezier gehockeyed, eerst in Hulst bij Rapide, daarna bij Push in Breda. Nu loop ik hard of pak de racefiets wanneer dat kan. Ik probeer regelmatig te lezen en game ook graag, vooral op de pc. Ook doe ik verwoede pogingen om iets met fotografie te doen. En wat de MR betreft: ik ben vooral heel benieuwd wat er allemaal op ons pad komt!

Groet,

Mark Mallens