PLANgroep en Budgetcafé

PLANgroep en Budgetcafé

Er zijn steeds meer mensen die een vraag hebben over inkomen en schulden. Het is goed om te weten dat er voldoende mogelijkheden zijn in uw gemeente om vragen hierover te stellen en de juiste begeleiding te krijgen. Ik zal uitleg geven over PLANgroep en het Budgetcafé.  

De PLANgroep kan helpen bij alle hulpvragen die betrekking hebben op betalingsachterstanden, schulden, schuldhulpverlening en budgetbeheer.

Denk hierbij aan vragen als:

  • Ik heb vorige maand mijn energierekening niet betaald, hoe los ik dit op?
  • Ik moet een formulier invullen voor de deurwaarder omdat deze beslag wil gaan leggen.
  • Ik heb betalingsachterstanden in (één van) mijn vaste lasten, wat nu?
  • Ik heb schulden en wil deze graag oplossen.
  • Ik heb geen overzicht meer in mijn financiën en verwacht dat ik achterstanden heb, waar kan ik hulp vinden?
  • Ik word mijn huis uit gezet, mijn water wordt afgesloten, en/of mijn energielevering wordt beëindigd, wat moet ik doen

U kunt PLANgroep op de volgende manieren bereiken:

  • telefonisch via 06-13461160;
  • per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
  • u kunt binnenlopen bij het Budgetcafé in Rijen.

Het Budgetcafé kunt u bezoeken als u vragen heeft die betrekking hebben op het aanvragen van een (aanvullende) uitkering, bijzondere bijstand, toeslagen of kwijtschelding. Een team van professionals en vrijwilligers staat voor u klaar. 

Het Budgetcafé is elke vrijdagochtend van 09.00 – 12.00 uur geopend (vakanties uitgezonderd) op locatie Het Palet, Rembrandtlaan 54 te Rijen. Het Budgetcafé ondersteunt ook bij het invullen van formulieren, mits deze geen betrekking hebben op schulden. 

Vanwege de coronamaatregelen kunt u momenteel enkel op afspraak terecht. Afspraken kunt u maken via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06-57601816.

Vraag om hulp en voorkom dat de financiële situatie verslechtert, voor uzelf maar ook voor uw kinderen.

  Bezoekadres:
Burg. Sweensplein 7

5121 EM Rijen
0161-22 30 74
  KOC de Brakken
is onderdeel van
Stichting Nuwelijn en Muzerij
 

© 2021 KOC de Brakken