KLIK HIER

Aanmelding nieuwe leerling

Het gehele jaar door kunnen leerlingen aangemeld worden ongeacht de leeftijd van het kind. U kunt aanmelden door het digitale formulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging van de aanmelding. Voorafgaande aan het schooljaar waarin de leerling vier jaar wordt, ontvangen de ouders/verzorgers een uitnodiging voor de officiële inschrijving. Bij zij-instromers (leerlingen die van een andere school komen) vragen wij na een gesprek met de ouders/verzorgers toestemming, om contact op te nemen met de huidige school.

Voor de ouders die zich willen oriënteren op een basisschool voor hun kind, kunnen een afspraak maken voor een rondleiding. Dit kan door telefonisch contact op te nemen met onze school of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   
Voor meer informatie neemt u contact op met de Max van den Berg, adjunct directeur van onze school.
Let op: voor schooljaar 2024-2025 en 2025-2026 geldt een aannamestop voor alle leerlingen (behalve broertjes/zusjes van zittende leerlingen en kinderen die op Harlekijn zitten).